EN
René Pedersen

René Pedersen

Administrerende direktør
rene.pedersen@sis-as.dk
(+45) 63 41 72 04
René har været direktør for SiS siden 2015 og har mange års erfaring med salg af læringsmøbler og endnu flere års erfaring med ledelse. Lige nu er han bidt af Cross-Fit agtig træning og OCR løb i sin travle hverdag, hvor der også skal være plads til en tur med hunden. Han elsker at opleve andre kulturer og rejser gerne til eksotiske destinationer med sin kone og to teenagepiger.
Lars Ravn Hansen

Lars Ravn Hansen

Salgschef, i3 AV & Tavler
lars.hansen@sis-as.dk
(+45) 23 68 36 14
Meget af Lars’ fritid og weekender bruges på fodboldbanen eller i badmintonhallen med børnene, men en hyggelig aften med familien eller vennerne i Kolding er også højt prioriteret. Hvis han skal have clearet hovedet, bliver det på en crosstrainer, der samtidig hjælper med at holde ham i form. Lars har været en del af huset i mange år og har flere års brancheerfaring med AV og tavler.
Pernille Gandrup

Pernille Gandrup

Salgschef & konsulent, møbler
Nord – og Midtjylland
pernille.gandrup@sis-as.dk
(+45) 40 17 73 55
Frisk og social anlagt århusianer der plejer kroppen med chokolade, løb og diverse udfordrende trænings boot camps. Pernille har en kandidatgrad i kommunikation, en MBA i strategi og ledelse og mange års erfaring inden for business-to-business salg til den offentlige sektor. Når hun ikke leder og rådgiver, er hun sammen med manden, børnene og hunden og plejer gerne familie og venner med dejlig mad, vin og snak.
Kenneth Klauber

Kenneth Klauber

Konsulent i3 AV & tavler, Nord – og Midtjylland
kenneth.klauber@sis-as.dk
(+45) 52 10 12 52
Selvom han er fra 1987 har Kenneth mere end 10 års erfaring med marketing, salg og service. Han er en stolt familiefar til to drenge og bor sammen med konen og børnene i Silkeborg. Kenneth har den bredeste musiksmag og er en rigtig sanglærke. Han løber i nærtliggende skov for at holde hjernen skap og kroppen sund og er en stor livsnyder, der elsker madlavning og god vin.
Martin Møllegaard Hansen

Martin Møllegaard Hansen

Konsulent i3 AV & tavler, Fyn & Sydjylland

martin.hansen@sis-as.dk
(+45) 53 37 30 90
Martin elsker at få luft under vingerne. Han har tidligere boet i London og Køln, men har nu bosat sig i Vejle. Han har en professionsbachelor i international salg og marketing og erfaring med salg af AV-løsninger. Udendørsaktiviteter såsom jagt, fiskeri og fodbold dyrkes med passion.
Lars Jespersen

Lars Jespersen

Konsulent møbler, Fyn &
Sønderjylland
lars.jespersen@sis-as.dk
(+45) 21 12 01 23
Lars er en sød ung mand på ”25” med 31 års erfaring inden for møbelbranchen. Han bor på Midtfyn med sin kone og 2 børn, hvor de har en svømmepøl, der benyttes året rundt. I fritiden dyrker Lars Ritter sport og elsker at se synkron svømning i fjernsynet.
Maiken Babiel

Maiken Babiel

Konsulent møbler, Sjælland
maiken.babiel@sis-as.dk
(+45) 23 68 36 09
Maiken har mere end 20 års erfaring med SiS møbler. Hun er en Nordsjællænder med nøje øje for detaljerne og det klassiske snit. Favoritdestinationen er Torremolinos og hun rejser gerne dertil flere gange om året. Maiken er vild med traveture, yoga og nyder at læse en god bog mens hun har strikketøjet mellem hænderne. Hun er en stolt bedstemor og nævner gerne børnebørnene i ny og næ.
Pernille Lund-Schierbeck

Pernille Lund-Schierbeck

Konsulent møbler, Hovedstaden
pernille.lund@sis-as.dk
(+45) 40 17 73 54
Pernille er et aktivt menneske og en frivillig ildsjæl. Hun er del af en sporty familie og dyrker selv zumba og svømmer. Hun er familiemenneske ind til benet og elsker at gøre en forskel - både på job og i det private, hvor hun er med i flere bestyrelser. Pernille har 24 års erfaring indenfor salg og er uddannet merkonom i markedsføring.
Britta Nøhr Pedersen

Britta Nøhr Pedersen

Intern salgschef
britta.pedersen@sis-as.dk
(+45) 63 41 72 29
Der er aldrig kedeligt, der hvor Britta befinder sig. Hun er fast inventar på SiS og ansvarlig for intern salg. Hun vinterbader, men kun hvis der er +10 grader og elsker børn - både sine egne og andres. Hun bruger meget af fritiden på at spille golf og går til tider til yoga. Og så har hun tendens til at glemme telefonen i opladeren hjemme i Kolding.
Annette Jørgensen

Annette Jørgensen

Intern salgsassistent
annette.jorgensen@sis-as.dk
(+45) 63 41 15 43
Annette er den glade stemme, du møder, når du ringer til salgsafdeling hos SiS – og det har det været i ca. 20 år, undtagen i anden uge af august, hvor hun nyder en masse god musik på SMUKFEST i Skanderborg. Annette rådgiver og servicerer altid vores kunder på bedste vis og med skønt humør. Hun er en af de få stribonitter hos SiS og bor med sin mand og tre drenge ude på landet men stadig tæt på vand, strand og skov.
Anna Turid Egholm

Anna Turid Egholm

Intern salgsassistent
anna.egholm@sis-as.dk
(+45) 63 41 72 12
Anna har siden 2007 smilende ydet vores kunder en troværdig, god service. Hun er en af ildsjælene i personaleforeningen, som med spændende arrangementer ryster kollegerne sammen. I fritiden er Anna en ivrig koncertgænger, passioneret strikker og ihærdig motionsløber med forkærlighed for halvmarathon. Ferierne går tit til Færøerne, hvor Anna har sine rødder, men også gerne til varmere himmelstrøg, helst med snorkel og dykkermaske i kufferten.
Bo Flindt

Bo Flindt

Salgskoordinator, reservedele møbler
bo.flindt@sis-as.dk
(+45) 63 41 72 31
Bo holder af at hygge sig med en god tipskamp. Han er en rigtig livsnyder, der elsker at tilbringe tid med sin kone og to drenge. Bo er reservedeleansvarlig og har været en del af SiS siden 1999. Hvis du vil have fat i Bo, er han til at træffe mandag, onsdag og fredag formiddag.
Flemming Jensen

Flemming Jensen

Support, i3 AV
flemming.jensen@i3-distribution.dk
(+45) 21 68 17 23
Flemming er husets IT-guru. Han har 14 års erfaring med elektronik og stor interesse for udviklingen inden for elektroniske produkter. Han er en af de yngste i firmaet og altid frisk og frejdig. Flemming er hjemmehørende i Middelfart og en af de få middelfarter i huset. Han er familiefar til to og et familiemenneske, der elsker at spendere tid med konen og børnene.
Jan Rasmussen

Jan Rasmussen

Servicechef, møbler
jan.rasmussen@sis-as.dk
(+45) 28 83 56 01
Birgitte Johannessen

Birgitte Johannessen

Indretningsarkitekt
birgitte.johannessen@sis-as.dk
(+45) 63 41 72 36
Birgitte er arkitekt og elsker blyanter. Hun bor i et lille hyggeligt hus i Bogense, men er oprindelig fra Løgstør og stolt af de nordjyske aner. Ud over humor og et godt grin elsker hun at leve livet og rejse ud i verden med rygsæk. Birgitte er ansvarlig for indretningsforslag til skoler og havde i 2016 10 års jubilæum.

Request Info

Name(*)
Invalid Input

Organisation(*)
Invalid Input

Function
Invalid Input

Country(*)
Invalid Input

City(*)
Invalid Input

Postal Code(*)
Invalid Input

Street
Invalid Input

Number
Invalid Input

Telephone(*)
Invalid Input

Your Email(*)
Please let us know your email address.

Your Request(*)
Invalid Input

Your Interest(*)
Invalid Input

Extra Information
Invalid Input

Anti-spam(*)
Anti-spam
Invalid Input

Please type the characters displayed in the box.

Mail: info@sis-as.dk 

Kontakt:
Tlf: + 45 64 41 04 90
Fax: + 45 64 41 17 47

Lollandsvej 16
5500 MIDDELFART
Denmark